Hem > FRÅGOR OCH SVAR

Fråga: 1. Hur börjar vi att samarbeta?

A: Alla våra skärmar är anpassade, brukar vi börja från struktur och storlek för kunder. I detta skede kunden behöva berätta grundtanken om var displayen placeras ut på golvet, bänkskiva eller hänga mot väggen. Och berätta detaljerad produkter information (storlek, vikt, hur man placering) eller skicka oss några produkt prover för design om möjligt.

F: 2. kan ni hjälpa oss med teckningen?

A: Vanligtvis är det kunden som gör konstverk av sig själva, om kunden har svårt eller inte har designer att skapa konstverk, kan vi hjälpa dem så länge som de erbjuder oss grundläggande konstverk ingrediens. Nästa är att göra färgprov innan massproduktion.

Fråga: 3. erbjuder ni prov?

A: Ja, vi kan erbjuda blindprov eller färgglada urval av bläckstråle utskrifter är det främst för kunder att kontrollera dimension, papperskvalitet, vikt-stödja förmåga.

Fråga: 4. hur lång tid tar det att göra provet?

A: Blindprov behöver 1-3dagar, färgprov behöver 3-5days.

Fråga: 5. Hur tar ni betalt för prov?

A: Vi brukar ta ut en liten summa pengar för att prova, bara tillräckligt täcka kostnaderna. Vi kommer inte att äga några pengar på att göra provet. När ordern är bekräftad kan provet avgiften dras från totala värdet av ordern.

Fråga: 6. kan vi använda färgprov genom bläckstråle utskrifter för att kontrollera färgen i massproduktion?

A: Nej, eftersom processen för bläckstråle utskrifter är helt annorlunda från offsettryck i massproduktion. Färgen kommer att vara annorlunda än färgerna i massproduktion. Om kunder vill se hur färgen ser ut i massproduktion, kommer att vi erbjuda kunden A3 eller A4 storlek tryckning bevis som är 90% nära färgen i massproduktion.

F: 7. Hur skickar du provet?

A: Vi skickar oftast av DHL, UPS, FedEx eller TNT. Och courier avgift betalas av kunden mot ankomst. Om kunden inte har courier/c, vi kan hjälpa kunder att hitta den mest ekonomiska agent kurir, och sedan kunden betala oss courier, vi överföra det till courier agent. Oroa dig inte, frakten blir helt laddad av tredje part, som är skotare.

Fråga: 8.What's ledtiden för bulk ordning? Samt betalningsvillkor?

A:  Om 15-20days efter insättning når vårt konto av TT, 40% av totala mängden som insättning. Efter de varor färdiga och kontrolleras av kunder, måste 60% balans betalas då, som är före leverans.

Fråga: 9. Hur att Visa kunder förfarandena för att montera kartong display?

A:   Vi kommer att erbjuda montering instruktion av linje eller bilder. Om kund har fortfarande svårt efter granskning monterings anvisning, kommer att vi erbjuda video för att Visa kunden tydligt om steg för steg.