Anpassad designad dekorativ samlingslåda, kartong för samling av kartong

Specialdesignad dekorativ samlingsbox, reklamkartong Samlingsboxar Om oss: 1. Detta är en professionell tillverkare av POP-kartongdisplay.We har 9 års erfarenhet av POP kartongdisplayprodukter och har gott rykte. Våra produkter har vunnit kunder godkännande ...

Produktinformation

Anpassad designad dekorativ samlingslåda, kartong för samling av kartong

Om oss:

1. Detta är en professionell tillverkare av POP kartong display.We har 9 års erfarenhet av POP kartong display industrin, och njut av gott rykte. Våra produkter har vunnit kunder godkännande över hela världen.

2. Vårt företag erbjuder allsidiga tjänster (tillhandahållande av design, provtagare, tillverkning av varor och transportvaror) till kunden.

3. Vi hjälper kundernas produkter att bli alltmer uppenbara, bidra till att öka försäljningsställen och främja grossistvolymer. Då kan våra kunder enkelt skapa mervärde av produkter, sänka kostpriset i produktens cirkulerade process och förbättra varumärkesigenkänningen.

4. Vi utför en uppsättning strikt perfekt kvalitetsstyrningssystem för att säkerställa att var och en av våra produkter kan möta kundens krav. Dessutom har alla våra produkter testats strikt före leverans.

5. Företaget upptar över 13000 kvadratmeter och har mer än 200 anställda. Vi har infört avancerade produktionsutrustning (tryckdimension: 1200 * 1620mm), fyra färg offsetpress och komplett uppsättning automatisk produktion. Såsom höghastighets helautomatisk ytbehandling utrustning, laminering maskin gelatiniseringsrulle, automatisk skjutmaskin en så vidare.

6. Vårt mål är att hjälpa kunder att uppnå sina mål. Vi gör alltid stora ansträngningar för att uppnå denna win-win-situation och välkomnar dig varmt att samarbeta med oss.

Jiechuang Display är en av de ledande Ballot Boxes tillverkare och leverantörer, vår fabrik kan erbjuda kunderna skräddarsydda dekorativa samlingsbox, reklam kartong samla lådor produkter med bra pris. Om du letar efter bildskärmar eller högkvalitativa produkter, var god kontakta oss.

Förfrågning